enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1088
EURO
38,0363
ALTIN
2.867,42
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C

SESKODER’den Alanya çıkarması

SESKODER’den Alanya çıkarması
REKLAM ALANI
20.09.2024 18:30
0
A+
A-

İTALİK
SESKODER Genel Başkanı Safiye Samyeli ve genel merkez yönetim kadrosu “Köyde Bir Kızım Var” sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugün Alanya’ya gelerek Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Samyeli, “Sosyal sorumluluk projesi bilincini Alanya’dan haykırarak tüm dünyaya yaymak istiyoruz” dedi

TÜRKİYE genelinde yüzün üzerinde temsilcilik açan Sesime Ses Ver Dünya Bırakın Kızlar Okusun Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (SESKODER), “Köyde Bir Kızım Var” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Alanya’da dört gün sürecek etkinlikler düzenlemeye başladı. Alanya Şubesi tarafından organize edilen bu etkinlikler, bölgedeki kız çocuklarına destek sağlamak amacıyla yürütülüyor. SESKODER Genel Başkanı Safiye Samyeli ve genel merkez yönetim kadrosu, etkinliklerin ilk gününde Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne protokol ziyaretlerinde bulundu. Yapılan ziyaretlerde proje hakkında bilgi verilirken, yerel yönetimlerle iş birliği imkanları değerlendirildi.
‘SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ BİLİNCİNİ YAYMAK İSTİYORUZ’
Dim TV’ye özel açıklamalarda bulunan SESKODER Genel Başkanı Safiye Samyeli, “Sesime Ses Ver Dünya Bırakın Kızlar Okusun Kültür Sanat Ve Eğitim Derneği Alanya Şubesi’nin düzenlediği Köyde Bir Kızım Var sosyal sorumluluk projesi neticesinde 71 öğrencinin eğitim hayatına dokunarak onların kırtasiye, giyim, burs gibi birçok ihtiyaçlarını karşıladık. Ben buradan bizlere böyle güzel bir fırsat sunduğu için Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Alanya temsilcimiz Zeki Demir’e, Kadın Kolları Başkanı Kısmet Çalışkan’a, başkan yardımcısı Özlem Türkan’a, Türkiye’nin dört bir tarafında bizler ile yürek yüreğe olan omuz omuza yürüyen 116 il ilçe başkanına ve kadın kollarına teşekkür ederiz. Bizler gönüllü neferler olarak 71 öğrencinin hayatına dokunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yarın Alanya Kültür Merkezi’nde bu güzel sosyal sorumluluk projesini program ile taçlandıracağız. Biz sosyal sorumluluk projesi bilincini Alanya’dan haykırarak tüm dünyaya yaymak istiyoruz” dedi.
‘SESKODER AİLESİNİ ALANYA’DA AĞIRLAMAKTAN ÇOK MUTLUYUM’
SESKODER Alanya İlçe Başkanı Zeki Demir, “SESKODER ailesini Alanya’da ağırlamaktan çok mutluyum. 21 Eylül Cumartesi günü misafirler Alanya şehir turu yaparak, şehrin güzelliklerini ziyaret edecek. Öğleden sonra saat 15:00 de Damlataş Mağarası önünde toplanacak SESKODER üyeleri , Kültür Merkezinde saat 16:00 da başlayacak olan Şiir ve müzik dinletisi gerçekleşecek. Saat 19:00 da ibretlik bir öyküyü anlatan Hayırsız Evlat isimli filmin galası gösterisi ve gala sonrası hayırsever, sahne alan şair ve solistler ile filmde rol alan oyunculara teşekkür belgeleri ve plaketler verilecek. Program aynı akşam misafirlerin kalacağı Eras Butik otelde sıra gecesi canlı müzik ve çiğ köfte yoğurma etkinliği gerçekleşecek. 22 Eylül Pazar günü gün boyu tekne turuna katılacak olan misafirler, denizden Alanya ve sahilleri izleme imkanı bulacak. 23 Eylül Pazartesi günü ise Türkiye nin onlarca il ve ilçesinden gelen konuklar Dim Çayı bölgesini de gezme imkanı bularak aynı gün ilçeden ayrılacaklar” dedi. (Şerife ÇOBAN)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.